duminică

Divin


De fiecare dată când îţi aud vocea mă umplu de fericire...Mi-ai dat speranţa să pot merge mai departe atunci când totul începea să îşi piardă din culoare. Mi-ai arătat că totul are un sens atunci când ai pe cineva lăngă tine care şi-ar da şi viaţa pentru persoana iubită. E o stare divină pe care mulţi dintre noi nu o percep şi încearcă din răsputeri să facă ceva în privinţa asta...unii reuşesc şi sunt fericiţi , iar alţi învaţă pas cu pas. 




Eu am descoperit o persoană care m-a schimbat total şi pentru asta îi multumesc. 






Fiecare din noi e special şi merită o persoană în viaţa lui care să îi fie alături in fiecare zi. 

Medicamente!



"Şti că cele mai scumpe medicamente nu se găsesc la farmacie? 
Şti că ele se găsesc foarte rar?"

Eşti conştient de faptul că nu te poţi ascunde de aceste medicamente care îţi pot schimba viaţa în mai  puţin de o secundă...E mirific să vezi cum un strop din medicamentul iubirii te umple de  fericire şi te poartă spre cele mai înalte culmi. Când eşti supărat sau nu şti ce se întâmplă cu tine..ai nevoie doar de o vorbă bună spusă din inimă celui pe care îl iubeşti ca să te scoată din acel impas. 
Lasă-te purtat de acest medicament şi ai să vezi că totul răul o să dispară! 
Lasă-l să-ţi curgă prin vene şi să te îmbete de fericire!
Foloseşte-l pentru orice boală ai avea..fiindcă te poate vindeca de orice!




Crede în tine şi în medicamentele pe care nu le găseşti la farmacie!

Sentimente



E un moment mirific în care sentimentele se aplifică din ce în ce mai tare.  Începe o nouă poveste divină care o să rămână pe vecie...la fel ca şi pozele vechi şi frumoase. 
Ascultă cum sufletul se umple de fericire , iar inima începe să treacă la fapte...Şti şi tu că se întămplă des să ai fluturi în stomac , iar atunci toate probleme dispar cât ai spune "E un sentiment divin". Lasă-mă să îţi şoptesc cele mai dulci cuvinte la ureche , lasă-mă să îţi arăt că nimic nu e interzis şi că acel sentiment pur si magic va arde veşnic. Ah nimic nu mă reţine să îţi spun TE IUBESC cu voce tare. 
Acum te las pe tine să spui ce gândeşti  , ce simţi , hai nu fi timit... Spune da nu spune nu , nu , nu! Ascultă-ţi sufletul.