joi

Ai face bine sa...


"Ar trebuii să înveți cum să tratezi problema."


 De ce trebuie să suferim? De ce trebuie să alergăm după ceva ce niciodată nu o să avem ?  De ce trebuie să fugim de probleme? De ce trebuie să ne chinuim? ... Și toate astea pentru ce ?... Suntem niște victime în această societate care încearcă să își câștige existența.


Ți minte cum zămbeai acum trei zile? Acum nu mai ai puterea să o faci fiindcă ai început să vezi suferința. Te  închizi în tine pentru un vis sfâșiat de străini. Lacrimile au început să-ți cadă în prostie , iar privirea ta se pierde în abis. Drumul pe care l-ai ales e prea periculos ... te chinui să lupți pentru un moment de fericire și te pierzi în intruneric. Ești prea orb ca să vezi cum viața ta de nemuritor se transformă în durere și începi să alergi după niște răspunsuri care să  îți dezlege misterul creeat de neîntelegerea ta. 

"Afară e soare , dar ochii tăi nu mai percep acele culori și sentimente."

marți

Viata e doar...


"Viața e doar o iluzie."

Poți să mă faci : dependentă de distracție , tipa cu gânduri perverse , alcoolică sau mai știu eu ce altceva. Nu-mi pasă fiindcă sunt conștientă de ceea ce fac. 

Hai asează-te la masă..puneți un pahar de alcool si lasă-te purtat de ceea ce îți spun acum....

De ce nu poți să taci atunci cănd încerc să mă afirm?  Recunosc că sunt mai vulgară , dar asta nu înseamnă că trebuie să tac!


Lasă-mă să-mi setez visele după propia imaginație! 
Lasă-mă să plec atunci când simt nevoia de o pauză!
Lasă-mă să te ajut când te pierzi!
Lasă-mă să mă găndesc la ce vreau!
Lasă-mă să încerc toate lucrurile interzise!
Lasă-mă să fiu EU!

Sunt ruinată din cauza ta și a interdicțiilor tale! M-am sufocat așteptându-te in noapte , dar cu toate astea pot să-ți mai zâmbesc printre șoapte. Și totuși sper că o să înțelegi atunci când îți voi spune : "Eu la tine nu mă mai întorc , chiar dacă o sa mă îmbrac în roșu , alb sau verde :) așa că zâmbește poate cineva te urmărește!

" Hai mai repede! Bagă-mi alcoolul în perfuzie! Am urgent nevoie de o transfuzie!"



Oare o sa ai?


"Tu ai un alt drum.."

Te-am văzut plecând cu o parte din mine. Refuzam să cred că tu ai scos visele mele la vânzare. Mă doare fiindcă  îmi amintesc cum mă priveai și îmi spuneai cele mai siropoase cuvinte. 
Îmi aduc aminte ziua aia cretină când tu ai inceput să țipi ca un nebun...eu am ieșit din casă sperând să nu te lovesc ... dar nu am apucat să deschid poarta , căci tu mi-ai zis cu voce caldă să mă întorc în casă. Nu puteam să te refuz fiindcă eram "în limbă" după tine ... ne-am așezat pe canapea si am început să povestim. Mi-am amintit un moment prost prin care am trecut , iar tu m-ai "salvat"... Eram întinsa pe jos , lovită cu cruzime de niște oameni fără minte...tu ai venit și m-ai ajutat să-mi revin... atunci era bine .... dar  acum mă simt mai slăbită decât atunci. M-am încuiat în baie și am început să îmi vărs nervi pe oglinda ... i-am dat un pumn și s-a spart în mii de cioburi. Acum stau și-mi privesc chipul în ele și incep sa țip...tu ai venit in grabă.. dar era prea târziu...eu plecasem înainte ca tu să spargi ușa...

Îți privesc casa pentru ultima oară și îmi i-au rămas bun de la tine printr-un mesaj...Știu că doare , dar încearcă să te obijnuești așa cum am făcut și eu :). 

Aprinde lumina și închide-ți ochii ...înainte ca eu să-mi i-au rămas bun de la tot si toate.

"Ultimul sărut , ultma îmbrățișare îți vor aduce aminte de mine."