vineri

Fac Ce Vreau!

O sa incep un protest : "Anti-Cretini" 


Ok. Am mai auzit comentari de genu : " A asta e a dracu , stiu eu ce stiu , nu vezi ca nu crede in nimic."  "Ba asta nu crede in Dumnezeu , ai grija." ...
Ok. S-a inteleg ca daca nu cred in D-zeu e o crima?!? Stai putin ca pana la urma orice om e liber sa isi aleaga "calea" ... Nu sunt obligata sa cred in ceva ce aparent nu exista sau mai stiu eu ce. 
Nu cred in el nici in drac... Dar asta nu inseamna ca sunt un monstru ca nu am "credinta" :-j ... Daca am un vocabular mai putin adecvant asta nu inseamna ca sunt rupta de realitate si ca tot ce visez noaptea scriu sau zic ziua . Pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea. 
Daca vreau pot sa injur la fiecare 2 cuvinte , da nu da bine . 
Daca vreau pot sa ranesc o gramada de persoane , dar prefer sa las de la mine.
Daca vreau sa mor atunci mor frate. E viata mea , mintea mea , vocabularu meu si fac ce vreau.


Am ajuns ...


"Cine esti? Cine sunt?"

Hai sa mai aprindem o tigara sau ma rog o cana cu ceai sa mai citim printre randuri... Uite o poveste speciala ...

Era o seara picanta pentru un cuplu carea avea sa se se desparta...Dar pana sa vina acel moment neasteptat... Hai sa aflam ce sa intamplat ... Se plimbau pe o straduta intunecata de la periferia orasului unde vazuse un om batran care se indrepta cu pasi repezi sprea ea.. I-a oprit pe cei doi indragostiti pentru cateva momente spunandu-i baiatului : "Ai grija ce faci cu ea , fiindca e speciala ... Nu inteleg de ce va plimbati pe aceastra strada o sa aveti o mica cearta si atunci o s-o pierzi...Intoarcete din drum daca nu vrei sa se intample ceva .... Ai grija." Baiatul nu-l asculta pe acel batranel si isi vazu de drum... spunandu-si in minte ca "Ce poate sa se intample , e prea pustiu si motive de cearta nu ar fi." ... Dar acel batranel a omis sa ii spuna ca el va isca aceasta cearta banala fiindca un baiat inalt , imbracat  in ngeru le va iesi in cale si ii va face avansuri prietenei sale , iar el o sa ii dea o palma chiar daca fata nici macar nu se uitase la el sau la gesturile lui... 
Nu ajunsesera la jumatea drumului si uite ca se intamplase ceea ce bietu om a uitat sa le spuna ... Dupa ce i-a dat o palma isi ceruse scuze , dar era prea tarziu fata izbucnise in plans si a inceput sa alerge pe sosea cand deotata o masina ii taiase calea...Atunci baiatu intelesese acele vorbe spuse si isi regrete fapta... Dar nu a putut rezista durerea pe care o purta si a strigat in gura mea  "Am ajuns sa alerg ca un nebun pe strazi crezand ca te voi aduce inapoi .. Dar nu pot face nimic .. ai plecat din vina mea si regret acea palma idioata pe care ti-am dat-o...Stai linistita am sa vin la tine.." Astea au fost ultimele lui cuvinte .... A pus mana pe un cutit infigandu-si-l adanc in inima. Acum sunt impreuna din nou chiar daca nu mai pot fi alaturi de cei dragi ei se iubesc si acum au o viata intreaga de stat impreuna.

"Cine sunt eu sa judec lumea?
Cine sunt eu sa aprind lumina?
Cine esti tu sa imi spui ce vrea?
Cine suntem noi sa spunem ceva?
Suntem o mare de NIMENI."

joi

Cand vrei...


Cand vrei poti sa faci orice.
Poti sa gasesti ceva schimbat,
Da e ciudat sa realizezi pe unde ai umblat.
Aminteste-ti ca doar o viata ai.

Cand speri ca totul o sa fie bine,
Atunci sa iti aduci aminte de mine.
Cand o sa te zbati cu capu te pereti,
Aduti aminte ca ei te-au implicat.

Cand toti se intorc importiva ta, 
Nu privi in spatele tau...
Vei vedea ca ea e mereu in urma ta.
Si te scoate din orice cacat ..
in care tu te-ai bagat.

"Cand vrei poti sa tragi cortina vietii,
Si poti sa ajungi departe.
Dar gandeste-te la ea si la cei care te-au ajutat 
Sa treci peste momentele grele."

Da sau nu?!?




Hy , ma gadeam la intrebarile cu raspunsuri simple Da sau Nu. Uite cateva din ele:

  • Esti bine?
  • Esti indragostit de ea respectiv el? 
  • Esti bun cu cei din jur?
  • Esti alaturi de cei dragi?
  • Esti tampit?
  • Esti mai nebun din fire?
  • Oare fumezi?
  • Esti dezamagit?
  • Oare sunt prost?
  • Oare gresesc?
  • Oare am sa mor?
  • Oare am sa plang respectiv rad?
  • Oare o sa ajung ceva mare?
  • Oare o sa ajung la spital?
  • Oare o sa am carnet de conducere?
  • O sa ma casatoresc?
  • O sa am copii?
  • O sa am bani?
Asa si lista mai continua :)) dar pana atunci va raspund eu la ele si voi printr-un coment mic vreau sa imi raspundeti multumesc :*

  1. Nu
  2. Da
  3. Da si Nu
  4. Da
  5. Nu
  6. DA!!
  7. Da :)) 
  8. Nu
  9. Nu clar Nu
  10. Da si nu
  11. Da
  12. DA
  13. Da
  14. Da da da
  15. Da clar da
  16. da
  17. NUU clar NU
  18. Da :))

Muzica Sentimentala

Ce?



Stiu ca orice om are cel putin 10 intrebari la care nu gaseste raspunsul ... Gen:
  1. De ce nu am si eu viata roz? Sti prea bine ca nu o vei avea vreodata ,chiar daca te uiti la cei care ti se par tie "veseli" asta nu inseamna ca duc o viata "roz" ... Fiindca fiecare om are necazurile lui , iar aceste necazuri sunt asemanate cu un perete "roz" patat cu puncte "negre".
  2. De ce ma simt prost desi zambesc? Poate e doar o stare , poate ca ai facut ceva in trecut si te roade... N-ai de unde sa sti.
  3. De ce nu pot fi ca el respectiv ea? Fiindca TU esti tu si ei sunt ei , fiecare e special in felul lui indiferent ce prosti face sau a facut. Fi tu :)
  4. De ce nu pot sa ma las de fumat respectiv alcool? Bine recunosc ca intrebarea asta si-o pun doar persoanele care consuma aceste rahaturi ... Si stiu ca e greu sa te lasi fiindca ele sunt un viciu... Cand te apuci de ele nimeni nu iti zice : "Ba nu fuma nici macar sa nu pui tigara in gura fiindca e greu sa te lasi!" sau "Ba daca bei bea cu masura si ai grija cat bei fiindca o sa devi dependent!" ... 
  5. De ce plang din aproape orice chichita? ... Am observat ca pangem din ce in ce mai mult , am devenit prea sensibili ... Plangem la orice despartire fie ca e vorba de iubit(a) sau de cineva drag nu ezitam sa plangem... Fie ca e vorba de o simpla durere. Dar cu toate astea trebuie sa plangem fiindca uneori "plansul" este cea mai buna medicina.
  6. De ce nu pot sa ascund ceea ce simt fata de o persoana? E prea greu sa iti pui masca zilnica pe care o ai mereu cand vezi acea persoana... Si hai sa recunoastem ca pana la urma nici un om nu e atat de prost sa nu observe aceea schimbare de moment , "Cand apare iti imprimi un zambet larg pana la urechi si speri sa te bage inseama." ...
  7. De ce totul se duce de rapa? E rahat , asta e cursul naturi si nu il poti schimba...
  8. De ce nu pot face nimic cand toti fug de probleme? Ei bine , nu sunt in masura sa raspund la asta dar macar pot sa imi spun parerea. Nimeni nu poate sa schimbe problemele in placeri pocnind din degete... Trebuie sa  lupti pentru ceea ce iti doresti.
  9. Oare ce se intampla cu sufeltul ? Cacat se duce la plimbare , viziteaza noi locuri pe care tu nu le-ai vizitat cat timp ai fost in viata , chiar nu stiu ce se intampla probabil se duce in paradis sau in infern.
  10. Oare ne vom regasi vreodata persoanele dragi pe care le-am pierdut? Desi toti iti spun da ne vom regasi sus in ceruri /:) hai sa fim seriosi si daca persoana  respectiva sau tu ai pacate ce faci? in fine nu deschid acest subiect fiindca e o pierdere de timp.


Astea sunt raspunsurile mele pe care le-am gasit pana acum... Cine stie poate o sa mai aflu dar nu imi bat capu ...Am invatat sa ma duc inainte si sa apreciez mai mult viata fie buna fie  rea.





miercuri

S-au dus. Au venit



Capitolul S-a dus
S-a dus totul ... Vara s-a terminat :) ... O prietenie care putea sa ajunga departe s-a pierdut printe soapte , iar acele vise parfumate creeate de acea dilema s-au dus si ele :) ... S-au dus din cauza unei vorbe idioate care nu isi avea rostul , dar ma rog nu vreau sa deschid subiectu... Revin ... s-au dus acele zile cand eram cu ai mei pe o terasa si savuram cu pofta o tigara :) ... Dar poate toate astea o sa revina...bine nu toate rahaturile astea dar sper sa imi revina pofta de viata :) . Hai sa trecem la alt capitol .

Capitolul Lucruri noi in viata mea

Sunt multe schimbari care mi-au schimbat viata intr-un mod miraculos de bun :
  1. L-am cunoscut si aia e :-j 
  2. Mi-am schimbat culoarea parului in vara asta de cel putin 10 ori.
  3. Am mai multi prieteni care ma inteleg.
  4. Mi-am dat jos piercing`ul din buza , bine mi-am pus in limba :)).
  5. Am inceput sa fumez mai putin de 2 luni si jumatate (bine asta inseamna ca nu mai ajung la 3-4 pachete pe zi , ci la 1  -1 si jumatate :)) ) .
  6. M-am certat cu o prietena SI MA SIMT BINE , chiar daca ea mai respira si uita ca suntem la 2 pasi :* dar ii multumesc !
  7. Sa Respect Viata chiar daca e de CACAT in unele momente.
  8. Sa apreciez unii oameni care merita.
Astea sunt urmarile  si sunt Mandra de unele din ele.

Da Asta a fost pana in Septemprie ...
Acum am revenit la vechea EU adica : mi-am pus din nou piercing`ul in buza , ma cert cu fratemiu :)) etc etc




                                 

Vulnerabila :)





Sunt vulnerabila la minciuni , la falsitatea unor oameni care odata erau cei mai buni prieteni pe care puteai sa-ti doresti .. Dar nu si acum... Hai sa pretindem ca nu am fost prieteni in trecut , nu ti-am spus toate secretele mele ... Si da poate ca m-am schimbat si eu dar cu toate astea am invatat sa imi tin prietenii aproape si mai ales familia :) ...


Mai sunt multe de indurat pana cand o sa ne maturizam complect :) Eu mi-am gasit locul si stiu ce vreau sa fac in viata ... Am invatat sa lupt pentru aproapele meu si sa nu ma joc cu focul :)