miercuri

Sufocata.


Am inceput sa caut un gram de oxigen pentru a mai respira macar 20 de minute. Dar nu gasesc timpul se scurge , iar eu ma sufoc. Vreau sa cred ca asta e doar un simplu joc , iar eu sunt un pion idiot care a clacat. 
Acum in ultimele minute realizez ce prostie am facut. Vreau sa mai traiesc 3 zile dar nu se poate. In interiorul meu a inceput o lupta pentru supravietuire. Sufletul a inceput sa urle de durere si inima bate din ce in ce mai tare. Eu ma sting usor , usor .... mi-am curmat zilele ... Si nu regret.

Totusi am uitat sa fac anumite lucruri : 
  • sa-mi i-au ramas bun de la cei din jur.
  • sa ii mai strang odata in brate.
  • sa imi exprim liber sentimentele.
Ma simt ca un aurolac care trage din punga lui de aur. El e dependent de ea , iar eu am ajuns acum sa fiu dependenta de Oxigen. 


marți

Boschet Vrea!



Da , am o noua porecla pe langa celalalte (Ciorapel , Soseta , Sobo , Prosopel)  Boschet! :)) 
Nu ma intrebati de unde sau de ce :)). 




duminică

"I Love The Way You Die!"



Pot sa imi exprim sentimentele ... Am ajuns intr-o stare instabila... Iar inima parca se opreste din ticait... Hai sa ma asez inainte sa cad cu totul. 

Era o seara perfecta si  holbam la tine cum cadeai de la fereasta... Nu puteam sa ma abtin sa nu rad , desi inima imi spunea sa nu indrasnesc sa fac asa ... Dar era prea tarziu  ... In timp ce tu tipai de durere , eu radeam cu o placere pe care nici in momentu de fata nu pot sa ti-o descriu... Da ma rog hai sa trecem peste fiindca e prea greu sa rezist tentatiei :)) ... Te-ai stins in spitalu ala jegos care pur si simplu nu pot sa il vad in fata ochiilor... Imi amintesc perfect momentu ala in care Tu erai in sicriu imbract la patru ace , ca doar era "nunta" ta care marca un pas imens in aceasta lume.... Parca te auzeam cum imi sopteai din pamant "Lasa ma bine ca tu razi , uita-te la astia ce prosti sunt . Toti plang , in fine macar daca lacrimile alea ar fi sincere. Dar pacat ca nu sunt. O sa imi fie dor de tine."  ... In acel moment am explodat , chiar nu ma mai puteam abtine sa nu rad :)) desi rezistasem 2 ore :)) ... Da ma rog eram toata un zambet facand comparatie cu fetele celor din jurul meu si situatie de fata.... Dar pana sa ma i-a astia la intrebari ... Tu ai batut in capacul sicriului si ai inceput sa razi de ei :)) .. Erai in moarte clinica :x >:D< :))

Ai fost singurul prieten care m-a facut sa zambesc mereu. Indiferent ce probleme aveam tu ma scoteai mereu din impas. Mi-ai aratat ca viata e o drama , iar noi suntem doar niste actori care isi creeaza propria soarta.
Hai sa ne doara-n cot! :))

I love the way you die!