duminică

Noapte...


"Vizoneaza-mi trecutul , critica-mi prezentul si ascunde-mi viitorul."

Uite ce vreme frumoasa e afara... Eu stau in casa si fumez pe furis si imi imaginez o crima...

O crima perfecta. Nu mai pot sa respir mi-am stins si ultima tigara. Ce noapte .. ce zi... ce pasiune morbida a zacut in mine cand te-am omorat. Acum ma plimb singura pe strazi si te vad in ceata ma astepti... chiar daca ti-am sinucis si ultimul vis. Ma scufund in cele mai intunecate locuri si incep sa scriu... "Ti minte cand saream geamul ca sa iesim afara? sau cand ne imbatam si dupa ne pierdeam in decor? ... Da alea erau amintiri care s-au transformat in cosmaruri. Am facut o prostie enorma si acum  ma pierd in noapte.. Indiferent de consecinte voi continua sa merg chiar daca te am pe constiinta. Am invatat ca viata e un zambet de fata...Aminteste-ti ca sunt umbra ta , pasi tai , gandurile tale, eu sunt teama ta," Soarele incepe sa rasa , iar eu m-a pierd in lumina. Ai disparut si nu ai mai zis nimic ,dar iti multumesc.

In amintirea ta :) 
 Imbecila si naiva ma pierd in ceea ce visez. Pun in balanta tot ce am facut si am ajuns sa fiu indiferenta si independenta. Fara sa vreau si fara sa stiu ti-am destainuit secretul. Ti-ai deschis un bordel ca sa ne amintesti cum iubim si ne-ai garantat o placere idoata ca sa ne avertizezi pentru ce platim. Acum esti mort nu mai conteaza ce ai simtit , ce ai spus sau ce ai trait. 

"Pot sa fiu lacrima ta , frica ta , gandul tau , zambetul tau , durerea ta , vina ta ... Sunt o parte din tine care leviteaza intre trecut si viitor."