sâmbătă

Poti sa ...?


Poti sa simti chiar orice?
Poti sa spui ce gandesti?
Poti sa ai o viata de zeu?
Poti sa crezi tot ce ti se spune?
Poti sa cresti mereu ?
Poti sa ii iubesti mereu pe cei dragi?
Poti sa traiesti fara probleme?
Poti sa scapi de iluze?
Poti sa mai crezi in vise?
Daca da...nu iti mai face iluzii desarte..niciodata nu o sa traiesti ca intr-o poveste:)

vineri

Un mic moment ...


Era o zi senina..Chiar prea senina pentru un suflet intunecat care era mult prea trist pentru a mai zambii..Fiindca zambetul ei a fost uitat odata cu iubirea ei..Plimbandu-se pe aleea parcului in care ei doi s-au cunoscut .. isi aducea aminte clipele frumoase pe care tot ei le-au impartit...Dar ii venise in minte o imagine stupida care o trantise la pamant...O imagine in care ei doi nu mai erau..Lesinase , dar spre surprinderea ei cel care o "salvase" era chiar iubitul ei ...Sufletul obosit si trist al fetei se transformase intr-un suflet plin de energie si plin de viata.

In noapte


Era doar o simpla fata , care avea doar ganduri ciudate..Intr-o noapte furtunoasa , ea a plecat ... A plecat intr-un cimitir aparte .. Unde tot ce se intampla era doar un vis si o realitate ... S-a pus pe sciriul mamei sale...Statea pe spate , usor a inchis ochii..A vazut un chip angelic , imbracata intr-o rochie alba ..Era mama ei , cea care s-a stins intr-un stupid accident ... Fata a intrebat-o : "Visez sau e adevarat! Mama chiar tu esti?" .. Mama i-a raspuns cu un glas aparte asa cum nu ii mai vorbise niciodata : "Da eu sunt , dar tu visezi..Si din pacate vei simti un vant aspru care se abate asupra ta , iar tu vei veni cu mine."..Fata nu o crezuse , speriata de ceea ce vazuse a sarit de pe sicriul mamei si a luat-o la fuga..A iesit din cimitir , dar mergand inspre casa .. Ea a simtit un aer rece care o impingea in fata.. Sa uitat speriata in spate , dar nu a vazut nimic..A continuat sa mearga dar , era prea tarziu , pentru ca ea se afla pe o autostrada...unde avea sa moara la fel ca mama ei... In urma ei a lasat doar lacrimi...regrete..si un mister sinistru.

Sufletul..

Inchisa intre o mie de suflete care incearca sa iasa la iveala din lumea celor cu coarne in frunte...Apare un chip...un chip angelic cu suflet de copil..Incercand sa fuga din acea parte intunecata a lumii pentru a invata sa traiasca din nou..se pierde in decorul sinistru al vieti..cade usor ca un fulg de nea ... a inchis ochii ... imaginandu-si ca a scapat de ceea ce e mai rau..dar cand sa trezit si sa ridicat a realizat ca totul era un vis ... iar ea ajunsese sa fie controlata de partea intunecata a sufletului ei..nu s-a putut opune ... in ciuda efortului ei de a scapa de aceata povara ... A luat un cutit .. uitandu-se la el sa gandit la ce are de facut .. Si a strigat cu voce tare : "Decat sa traiesc cu intr-o lume plina de draci si ura , prefer sa ma omor !"

Atat si nimic mai mult ...




Ascunde-ti sentimentele , caci multi au invatat sa urasca,dar din pacate au uitat cum sa iubeasca...Cu toti traim fara soare si fara un strop de culoare..Ne aflam intr-o lume plina de lacrimi , ploaie si regrete..Mii de ganduri necurate imping ura de la spate , astfel incat fericirea isi pierde din puteri si dispare..Insa mai exista oameni care inca mai iubesc si zambesc in acelasi timp , dar chipurile zambitoare care adauga un strop de culoare in acest peisaj sumbru .. se pierd din pacate si cad in cruda ironie a sortii ajungand un gunoi decorat cu FERICIRE si UN STROP DE CULOARE.