sâmbătă

Putin mai mult ..


Ne nastem .. cestem ... da-am nastere unor amintiri placute..dulci sperante desarte , vise sparte in sapte mii de dezamagiri siropoase ... Ne uitam in oglinda ...vedem doar un chip inocent care nu stie prea multe despre ceea ce se va intampla ...Dar cu timpul crestem ne gandim ca totul e super ok realizam ca drumul nostru se schimba , totul se schimba ... tot ceea ce ramane e doar a simpla amintire uitat , care ramane tiparita in mintea noastra.. Dar ani trec te uiti in oglinda si realizezi ca fata ta vesele de alta data e acum o fata e baba stricata.. Ampreta batraneti isi pune ghiarele pe trupul si sufletul tau si mori :) ... Mereu se vor aprinde lumanarile sperantei , mereu cineva va suferi , mereu unii vor plange in timp ce alti rad ... dar nu asta conteaza important e sa iti traiesti viata gandindu-te ca poti murii in orice clipa ...

Traieste viata la maxim ... Baga-ti pixu in ele probleme si treci peste cei care nu au loc de tine :)

joi

Un vis idiot


Era o simpla fata , o simpla noapte de vara cu un simplu vis ... In care se facea ca ea avea tot ce isi dorea ... Putea sa zboare , sa uite de toate si niciodata sa nu isi aminteasca cine e cu adevarat... Putea sa isi doreasca stia ca se poate indeplini caci era doar un alt vis in care se pierdea usor in gundurile ei de om plutitor.. Ca o pasare suprema cu vocea pitigaiata canta si vorbea in somn , nu isi dadea seama ca langa ea se afla un alt om , o alta fiinta la fel de darnic si iubitor care visa la fel ca ea...Cu cat se avanta in vise cu atat radea mai tare , pe fata ei adormita puteai sa vezi acea fericire stupida alaturi de un zambet idiot ... Cel de langa ea se trezise din betia viselor si se uita spre ea ... S-a aplecat usor si i-a soptit : "Trezestete eu sunt tot ce ti-ai dorit" .. atunci fata se trezise a realizat ca visul ei cu un baiat frumos si intelept ii va spune sa se trezeasca statea  chiar langa ea...
Concluzia : Daca dormi uita-te daca mai e cineva langa tine inainte sa te bagi in pat , caci niciodata nu se stie cine doarme si ce iti poate face :))
Un alt vis idiot cu un final stupid.

luni

Un fel de antrenament ...


In fiecare zi incepi  un nou antrenament , un obstacol , un damb , o crima , o scena fierbinte , ca sa fi in forma permanent...O fata mereu poate sa suporte orice , e mereu satisfacuta , e mereu plina de viata chiar si atunci cand nu mai are nici o speranta pentru a-si salva dragostea...e mereu eleganta si stilata chiar daca sufletul ei are o pata ... Stie ce poate sa faca , stie ca poate obtine ce vrea chiar daca nu are ce arata , stie ca are un stil aparte , stie ca in ea se afla o stea si stie ce vrea de la viata.. Stie ca nu e bine sa asculte ce spune lumea , stie sa vrobeasca frumos , stie prea bine ca poate sa omoare cu zambetul ei pervers , stie ca are ceva care e ilegal , stie ca nu e perfecta dar cu toate astea nu regreta ca viata nu i-a oferit un corp  de invidiat si asta o face plina de viata... E mereu modesta pentru un mascul pervers.

Vreau..


Vreau sa scap .. sa scap de toate , dar nu se poate .. fiindca mereu si mereu vor aparea probleme..Mereu viata e considerata  un deal pentru ca are atat urcusuri cat si coborasuri .. Mereu te lovesti de ceva ... Viata este ca un cadou pe care il primesti de ziua ta , il deschizi si ramai fara cuvinte  , o noua zi noi probleme , noi infruntari , noi secvente :) ...
Tot timpul inavat cum sa traim dar niciodata nu stim cum voi murii...
Viata e mai mult decat o jucarie , e un dar nepretuit care costa mai mult decat orice , poti sa ai grija de ea sau sa iti bagi pixu in ea.

Un alt suflet , un alt vis...







Inca o zi in care un "super erou" se chinuia sa lupte pentru visul lui. Se lupta din greu , dar intr-o zi banala , visul lui isi facea incet incet un contur si asta se vedea pe fata sa. Era o fata inalta, cu chip de inger, parca era rupta dintr-o poveste care avea mereu un final fericit. Se simtea foarte atras de ea , fiindca nu mai intalnise un suflet asa de curat care isi dorea sa aiba parte de o iubire fara secrete, regrete sau lacrimi. "Super eroul" era imbatat de fericire, s-au cunoscut , s-au mutat impreuna. Pana cand intr-o zi idioata si inorata el avea sa moara , fiindca fata ii spusese de la inceput cu o voce inceata :"Daca eu sunt visul tau cu adevarat , atunci cand te vei intragosti de mine si ne vom muta impreuna , peste 3 zile vei muri." , el nu fusese atent la ceea ce fata ii spusese si a acceptat crezand ca il intreaba daca vrea sa fie cu ea. El era doar un simplu baiat cu vise marete , dar a tintit mult prea sus si a riscat cu propria lui viata si a sfarsit in ghiarele iubirii.


Nu tot timpu primesti ce iti doresti uneori e de ajuns sa mori cu gandul ca puteai sa nu o faci , dar pana la urma asta e viata.