marți

Pot sa ...?


"Dulce sacrificare..."

Incearca sa ma opresti...Incearca sa faci ce vrei din mine...Dar lasa-mi putina libertate.. 

Ai avut puterea sa ma seduci , iar acum vrei sa-mi spui ca nu mai suporti nimic ce tine de anturajul nostru. Am inceput sa ne certam... m-ai impins si ai inceput sa ma lovesti... eram intinsa pe jos si sangeram... dar imi placea fiindca esti doar o alta curva care o  sa se intoarca inapoi la mine... Hai! ia-ti hainele si iesi , uite ce intuneric e afara , poti sa tipi cat vrei , nu-mi mai pasa! Incepi sa plangi si incerci sa ma opresti din ceea ce urma sa fac... Dar era prea tarziu. am simtit cum durerea si placerea se imbinau perfect cu frica si atunci am prins curajul de a spune ce simt. "Poti sa ma lovesti cat vrei tu , dar o sa vina un moment in care tu ai sa te introci la mine. O sa fie prea tarziu." 

"Sinucide-ti gandurile si indreaptate spre alt apus de soare."

Supra.. CE?


"Ieri nu ai vrut.... Maine ai sa vrei."

Poate ca era prea tarziu aseara sa te inreb daca pot sau nu.... Dar am facut un pas mic pentru o supra.. prea mare... Mi-am adus aminte de tine... cum te-ai aruncat de la etaj doar pentru ca eu nu am vrut sa fiu cu tine... Nu  conteaza ... am trecut peste , am pastrat amintirea ta si clipele petrecute impreuna... Hai sa iti zic cum am inceput sa fim sinceri unu cu altul...

"Eram in fata calculatorului cand brusc in minte mi-a aparut imaginea ta... pe moment ma speriasem fiindca nu ma gandisem la tine sau la trecut... Dar mi-am revenit am gasit rahatu de plastic si am inceput sa imi vars amarul... M-am intins pe canapea si asteptam sa-si faca efectul ... Am inceput sa am iluzii idoate cu tine si cu alte chesti inutile... Tragediile pe care le ascund in spatele unei masti fericite nu o sa le dezvaluiesc niciodata. La momentul respectiv ma gandeam sa pun punct . Sa plec de aici dar nu am putut pentru ca ceva ma retinea si chiar nu stiu ce , dar asta e in viata nu primesti mereu ce iti doresti. Azi poti sa zambesti , maine poti sa plangi ,iar peste 3 zile sa mori.... in fine  dimineata aveam niste ochi umflati si nu imi aminteam nimic. Stiu doar ca e prea tarziu sa regret ce am facut...."

O secunda de sadisfactie si un moment de tristete te pot duce la autodistrugere.