miercuri

Am decedat..



                O poveste proasta pentru un suflet cretin. 

Daca timpul s-ar opri pentru o secunda ai fi vazut si tu acel moment tampit...
Era o fata cam timida pentru a traii in aceasta lume , dar cu toate astea zambea mereu chiar daca cei din jurul ei isi bateau joc de ea...Si-a ascultat inima si a trecut peste cuvintele rautacioase...Asta pana cand inima i-a cerut sa isi stinga sufletul intr-un mod stupit... Era o seara perfecta pentru a spune "ADIO!" ... S-a plimbat vreo 2 ore aiurea pe strada... A vrut sa mai vada pentru ultima oara acele locuri oribile in care sentimentele ei erau zdrobite... A ajuns la o fantana si-a privit fata in ea si si-a spus : "Chiar daca inima imi cere sa mor , eu nu vreau sa plec fiindca as da dovata de lasitate." , dupa cateva secunde a strigat cu voce tare :" NU VREAU SA MOR!" ... dar era prea tarziu pentru ea... O masina ii spulberase toate visele ... a lovit-o din plin si i-a retezat capu intr-o secunda... 
Acum era fata perfecta chiar daca nimeni nu o mai putea vedea ... ea era inca printre ei si zambea.... Dar intr-o zi mohorata se auzi un strigat ciudat in camerele celor care si-au batut joc de ea : "Am decedat ... Am decedat din cauza voastra! " .... Speranta ei nu a murit parinti ei inca o mai vad prin casa ,fiindca pentru ei ea a inseamnat totul.

"Nu te lua dupa ce zice lumea,
Invata sa intinzi o mana intinsa,
Iar acea lumina te va cuprinde,
Si iti va da puterea sa iti stingi durerea."





Fericirea!



"Schimb o mie de lacrimi , 
Pentru un milion de zambete."

Hai sa ne pierdem printre randuri...

Eram un simplu visator care isi cauta un adapost in care sa isi verse toata cosmarurile pe care le-a adunat... Dar uite ca intr-o zi am gasit fericirea.. Acum pot sa spun "ASTA E DRUMUL MEU , IAR EL ESTE DOAR AL MEU!" ... Cand stau si zbier dupa ajutor ,  el ma alina si imi daruieste toata fericirea pe care orice om si-o doreste. Si chiar daca cea mai buna medicina e sa plangi mai buna mi se pare persoana care e langa tine si te face fericit in cele mai negre momente... Cel mai negru cosmar al unui om tampit ca mine e singuratatea care te compromite sa faci cele mai tampite lucruri chiar si intepatul venelor nevinovate care au cazut prada unui gand stupid in noapte... In fine am trecut peste cu ajutorul lui , iar acum pot sa visez cu ochi larg deschisi fiindca fericirea pura si curata o gasesti doar o singura data. 

 "E ciudat sa ajungi unde ai vrut.
Uite ce frumos e :X
Acum imi traiesc clipa, 
Chiar daca nu o sa ajung in rai!"