joi

CE?




" Chiar daca  te scoli singur , singur te culci si oriunde mergi  tot singur ajungi.
Imprima-ti un zambet chiar daca e fals."

Sunt zile in care nu iti doresti sa faci nimic, vrei doar sa lenevesti in pat meditand la ceva. La ce ? nici tu nu sti , dar te trezesti brusc la realitate si incepi sa tipi "Sunt singur sau mi-se pare? Am ramas doar eu si acele pahare? " .  E trist sa te trezesti din vis si sa iti dai seama ca defapt era un cosmar mirific care ti-a macinat mintea. Nu mai vrei nimic, incepi sa spargi tot prin casa , spargand geamul de la bucatarie te-ai taiat si tu. Ai facut numai sange pe covor , iar privirea ta de caine bleg se pierde in decorul haotic pe care l-ai creat. Iti pare rau fiindca nu ai apucat sa ii spui  ce simti , ai incercat doar sa te apropii sperand ca ea o sa fie cea care face primul pas... Dar te-ai inselat si acum astepti sa te invite la o cafea ca sa ii spui ce simti. Cine stie poate o sa primesti inca o sansa ... sti vorba aia "Speranta moare ultima" . 

"Poti sa te prefaci ca esti fericit , dar ochii te tradeaza."
"Zambeste , chiar daca e un zambet fals!"


Nici un raspuns


"Am lasat totul in urma mea ... fara sa dau nici un raspuns."

Nu am mai suportat si pana la urma am renuntat la tot ce aveam. Am preferat sa merg cu privirea inainte si sa nu ma mai uit in spate. Acum hoinaresc pe un drum pustiu si imi aduc aminte acele cuvinte "Speranta moare ultima" si brus ma cuprinde un fior de teama , fiindca am ajuns sa cred ca totul o sa fie bine ... Dar ochi ma tradeaza si atunci am sensatia ca alunec intr-o gaura intunecata , iar in minte imi vin doar niste amintiri placute. Desi am luat un drum gresit...am avut langa mine prieteni care m-au sustinut si de multe ori am trecut peste acel impas. Recunosc ca acum e prea tarziu sa imi cer iertare , dar cu timpul o sa raman o poza rupta dintr-un album vechi si prafuit.

 Viata e plina de necazuri dar si bucurii,asa ca incearca s fi tare cu fiecare pas.

duminică

Ultimul..sau..primul...





Ai fost un suflet pur in care mi-am gasit un adapost. Ma simteam ciudat crezand ca asa vei fi mereu...dar m-am inselat. M-ai abandonat cand m-am izbid de probleme. Brusc m-am trezit la realitate avand in fata ochilorsemnul Interzis , atunci mi-am dat seama ca faceam parte din viata ta doar penrtu niste amarate de clipe mirifice. M-am simtit folosita si in acelasi timp data la o parte. Acum nu mai vreau sa stiu de ce ai facut asa sau de ce eu. Poate cu timpul voi intelege tactica ta de prietenie falsa. 
Oare ura mea se dilata sau se contracta? nu va conta mereu o sa fiu prinsa in labirintul subru si inundat de lacrimi.

"Iti priveam poza si mi-am adus aminte ca  te cunosc de 6 ani si faceam aproape totul impreuna...Dar cu tipul ne-am instrainat , iar eu am ajuns sa ma scufund in cele mai intunecate ganduri."